Alkuperäinen teos Daddy's Little Girl, ilmestynyt 2002. Suomennettu 2003, suomentaja Pirjo Katarina Leppänen. Tammi. (s. 275)

Ellie Cavanaugh oli seitsemänvuotias, kun hänen 15-vuotias sisarensa Andrea ei palannut yöksi kotiin. Ellie arvasi, missä hän  voisi olla: salaisessa piilopaikassa, jossa hän tapaili poikaystäväänsä. Ja sieltä Ellie myös löysi sisarensa ruumiin seuraavana aamuna. Epäiltyjä oli kolme, ja pienen Ellien todistus lähetti yhden heistä vankilaan. Kaksikymmentäkaksi vuotta myöhemmin mies vakuuttaa yhä syyttömyyttään ja hänet päästetään ehdonalaiseen. Ellie, josta on tällä välin tullut tutkiva reportteri, yrittää yhä saada hänen syyllisyytensä todistetuksi. Kuultuaan, että mies on muuttamassa takaisin kotikaupunkiinsa, Elliekin päättää palata sinne. Hän alkaa kirjoittaa kirjaa, jonka on tarkoitus lopullisesti todistaa mies syylliseksi. Ellien penkoessa asiaa ilmenee kuitenkin seikkoja, jotka valaisevat Andrean murhaa uudella, kammottavalla tavalla. Ellie huomaa joutuneensa vastatusten ovelan ja vaarallisen vihollisen kanssa. (takakansi)

Kirja tempaisi minut alussa hyvin mukaansa, mutta nykyaikaan siirryttäessä petyin kirjaan. Kirja oli erittäin nopeasti luettavissa, mutta loppujen lopuksi se ei päästänyt lukijaansa kovin syvälle. Mielestäni kirja oli tylsähkö ja juoni oli ennalta-arvattavissa. Minua ärsytti erittäin paljon päähenkilön viha ja katkeruus syytettyä kohtaan, mikä sai jo fanaattisia sekä naurettavia piirteitä.

Kirjassa oli kyllä käytetty hyvin nyky-yhteiskuntamme nopeinta ja tehokkainta apuvälinettä eli Internettiä. En voi olla edelleenkään miettimättä, mitä kaikkea löytyy Internetin salatusta maailmasta.