Alkuperäinen teos Garnethill, ilmestynyt 1998. Suomennettu 2003, suomentaja Mervi Hangasmäki. Like. (s. 448)

Nuori Maureen O'Donnell löytää aamulla olohuoneestaan poikaystävänsä Douglasin silvotun ruumiin. Maureen on juhlinut rankasti eikä muista edellisestä yöstä mitään. Oliko murhaaja hänen asunnossaan kun hän tuli kotiin? Vai onko hän kenties itse murhaaja? Entä miksi Douglasin piti kuolla?

Raakalainen on vapaalla jalalla, eikä Douglas jää viimeiseksi uhriksi. Maureen ei voi keskittyä sinnittelemään oman elämänsä muiden sekasotkujen keskellä, vaan hänen on löydettävä murhaaja ennen kuin on liian myöhäistä. Herkkä ongelmakimppu Maureen aloittaa nousunsa rikosten ratkojaksi ja oikeuden vankkumattomaksi puolustajaksi, vaikka joutuu seikkailemaan lain väärälläkin puolella...

Skotlantilaisen Denise Minan tuotanto on rikoskirjallisuuden raikkaimpia tuulahduksia. Garnethill on ylistetyn ja palkitun dekkaristin ensimmäinen suomennettu teos ja aloittaa Glasgow-trilogian. (takakansi)

Hyytävän jännittävä dekkari, josta tuli oitis yksi suosikkikirjoistani. Tätä ei millään olisi malttanut laskea käsistään, sillä olisin halunnut lukea sen samalta istumalta. Kirjan henkilöt ovat ihastuttavan persoonallisia omine ongelmineen ja D. Mina on luonut heistä jokaiseen sitä jotakin. Ihastuin myös kirjan henkilöiden lisäksi mielikuvitusrikkaaseen ympäristöön ja välillä tuntui kuin olisin nähnyt ympäristön edessäni, kun suljin silmäni. Tämä on ehdottomasti sellainen kirja, jota suosittelen kaikille hyvien dekkareiden ystäville. Tulevaisuudessa aion lukea myös kaksi muuta osaa trilogiasta.