Alkuperäinen teos Shopaholic Abroad, ilmestynyt 2001. Suomennettu 2002, suomentaja Leena Tamminen. WSOY. (s. 335)

Vaikka Becky Bloomwood antaa työkseen talousneuvoja muille, hän ei saa omia rahojaan riittämään, ei vaikka kuinka olisi päättänyt ostaa vain välttämättömiä tavaroita kuten silppurin ja miekkailuvarusteet. No, onneksi pankista saa luottoa, mikä onkin tarpeen, kun Becky lähtee PR-firmaa johtavan poikaystävänsä Luken kanssa New Yorkiin. Manhattan on Beckystä kuin paratiisi ja siellä voi tuhlata niin paljon kuin haluaa, sillä eihän ulkomaan rahaa lasketa. Niinpä Becky syöksyy tavaratalosta toiseen ja löytää pilkkahinnalla. Designvaatteet ovat suorastaan sijoitus! Mutta sitten, kesken ihanan ulkomaanmatkan, tapahtuu jotain, joka vie jopa Beckyn kaltaiselta supershoppaajalta ostoshalut. (takakansi)

Himoshoppaaja vierailla mailla on suositun Himoshoppaajan salaisten unelmien vastustamattoman hauska jatko-osa.

Oli pakko lainata Himoshoppaajan salaisten unelmien jatko-osa, sillä ihastuin täysin ensimmäiseen kirjaan. Jatko-osa osoittautuikin hieman tylsemmäksi kuin edeltäjänsä, mutta tätä oli kuitenkin ihan hauska lukea. Uskomatonta millainen tuuri kirjan päähenkilöllä oli! Mutta tottahan se on että ihminen saavuttaa aina unelmansa, jos haluaa käyttää tarpeeksi sinnikkyyttään ja tosissaan haluaan unelmiensa toteutuvan. Tämän kirjan ansiosta aloin näkemään valoa tunnelin päässä oman todella huonon talouden suhteen.

Suosittelen tätä kirjaa - erityisesti jos oma taloutesi on retuperällä. Voit ajatella "onneksi jollakin muullakin on tämä ongelma".