Alkuperäinen teos Shopaholic Ties the Knot, ilmestynyt 2002. Suomennettu 2004, suomentaja Leena Tamminen. WSOY. (s. 391)

Becky Bloomwood on huomannut sopivansa loistavasti yhteen poikaystävänsä Luken kanssa. Luke tosin ei tunnu ymmärtävän, miksi talousmenoihin varatulta yhteistililtä on maksettu muotivaatteita. Syyhän on päivänselvä: vaatteita käytetään taloudessa!

Sitten Luke kosii ja Becky joutuu keskelle häähulinaa. H-hetkeen on aikaa vain viisi kuukautta. Beckyn äiti Englannissa ryhtyy kuumeisesti järjestelemään suurta tapahtumaa. Mutta niin tekee myös Luken äiti New Yorkissa. Valmistelut etenevät molemmissa maissa, sillä Becky ei halua pahoittaa kummankaan mieltä. Ja toisaalta, onhan upeaa olla huomion keskipisteenä, pohtia hääsuunnittelijan kanssa ruokalistaa ja maistella tuhansien dollarien kakkuja. Sekä tietysti avata lahjalista noin viiteen tavarataloon. Sillä Becky on yhä Becky.

Hääpäivä lähestyy kuitenkin vääjäämättä, ja Becky on pulassa kaksien samanaikaisten häidensä kanssa. Nokkelana tyttönä hän löytää lopulta ratkaisun, joka sopii tavaraa, vaatteita, ystäviään ja perhettään rakastavalle himoshoppaajalle täydellisesti. (takakansi)

Mielestäni tämä kolmas Himoshoppaajan kirja oli tähän astisista parhain lukukokemus. Vaikka Becky oli edelleen ärsyttävän naiivi ja lopussa kaikki ratkesi parhain päin, en voinut olla nauramatta tätä kirjaa lukiessani. Becky oli myös kasvanut henkisesti ja vaikka ostomania välillä taas yltyikin, osasi hän tällä kertaa ottaa hieman enemmän vastuuta omasta elämästään sekä ajatella mahdollisia seurauksia, mitä seuraa, kun mm. allekirjoittaa sopimuksia lukematta. Lisämausteeksi kirjaan oli jälleen lisätty vastauksia mm. pankin johtajalta ja Beckyn äidin fakseja, miten hääsuunnitelmat ovat edenneet, jotka piristivät mukavasti kirjaa.

Mukavan piristävä kirja ja suosittelen kaikille, jotka pitävät Himoshoppaajasta ja kenties suunnittelevat mahdollisesti häitä.