Alkuperäinen teos Somebody else's Kids, ilmestynyt 1981. Suomennettu 2006, suomentaja Seppo Raudaskoski. Otava. (s. 318)

Pieni poika toisteli kaikuna muiden ihmisten puheita ja radion sääennusteita. Kaunis seitsemänvuotias tyttö oli saanut vanhempiensa raa'asti pahoinpitelemänä aivovamman. Vihainen ja väkivaltainen kymmenvuotias poika oli nähnyt, kun hänen äitipuolensa murhasi hänen isänsä. Ujo kaksitoistavuotias tyttö oli erotettu katolisesta koulusta raskauden takia. Yhteistä kaikille neljälle oli se, että heidät sijoitettiin erityisopettaja Torey Haydenin luokalle. He saivat rakastavan ja ymmärtävän opettajan, joka ei koskaan lakannut välittämästä ja joka yhdisti rakkaudetta kasvaneet lapset kuin yhdeksi perheeksi. (takakansi)

Jälleen yksi koskettava kirja Torey Haydeniltä. Jos en olisi lukenut hänen kirjojaan, en tietäisi, mitä kaikkea maailmasta voi löytyä. Vaikka hänen kirjojen ihmiskohtalot ovat synkkiä, on niillä usein onnellinen loppu ja että kaikki voi kääntyä parhain päin. Torey Haydenin kirjat ovat myös sellaisia, että ne jäävät mieleen pitkäksi aikaa ja niitä ei voi unohtaa. Suosittelen ehdottomasti hänen kirjojaan kaikille, mutta erityisesti heille, joita kiinnostavat ihmiskohtalot.