Ilmestynyt 2004. Sisältää seuraavat romaanit Pirunsaaren veljekset (1985) ja Taimitarhan lapset (1986). Otava. (s. 624)

Pirunsaaren veljekset kertoo Sarista, joka ottaa vastaan eläinlääkärin viransijaisuuden pienellä paikkakunnalla. Sarin aikomuksena on selvittää, kuka ajoi hänen äitinsä ylitse Pirunsaaren tiellä ja pakeni paikalta jälkiä jättämättä.

Salaisuuksien verho raottuu pikku hiljaa, mutta sitä ennen Sarin elämän on sotkeutunut yksi jos toinenkin Pirunsaaren komeista poikamiesveljeksistä.

Romaanissa Taimitarhan lapset uudet päiväkotihoidokit Paula ja Bella aiheuttavat päänvaivaa hoitajalleen. Vanha suola alkaa janottaa, kun Maria huomaa tuntevansa Paulan isän jo entuudestaan. Huoli orvon Bellan kohtalosta ei jätä kuitenkaan rauhaan. Mikseivät tytön rikkaat sukulaiset huolehdi suojatistaan? Ainoastaan Ilkka Lilja näyttää kiintyneen lapseen - mutta uskaltaako Maria luottaa Ilkkaan? (takakansi)

Oma tuntemukseni Tuija Lehtisen tuotantoon rajoittui aikanaan nuorten kirjoihin, kuten Mirkka- ja Masa -sarjaan, ja mm. Enkelinkuvia hiekassa ja päätin näin aikuisiällä sitten tutustua Lehtisen aikuisille suunnattuihin kirjoihin. Kohtalo pelissä olikin piristävää luettavaa, varsinkin Kingin kirjan jälkeen. Juoni on kyllä täysin ennalta-arvattavaa ja välillä kirja tuntui siirappiselta, mutta kaipasinkin välillä sellaista luettavaa, mikä ei vaatinut paljon pohdittavaa. Välillä ärsytti murresanojen viljely, mutta onneksi ne eivät haitanneet lukemista.