Alkuperäinen teos Dance with the Devil, ilmestynyt 1990. Suomennettu 1997, suomentanut Leila Uosukainen. Aika. (s. 238)

Tanssii Saatanan kanssa on tosikertomus nuoresta naisesta, Audreysta, joka eksyy Lontoon ja ihmismielen pimeälle puolelle elämän luhistuessa ympäriltä. Pian Audrey ei osaa enää arvioida, mihin suunnistaa. Saadessaan kahdelta tyylikkäältä naiselta kutsun Halloween-juhliin ja pieneen salaseuraan hän tuntee kaiken kääntyvän. Luvassa on parempaa: ystäviä ja rahaa, pääsyä oikeisiin piireihin. Mutta sitä ennen on käytävä rituaalien läpi ja vihkiydyttävä Mestarille...

Tanssii Saatanan kanssa etenee kuin taidokas elokuva. Kohtaus toisensa jälkeen se pitää lukijaa otteessaan. Audreyn tarina on varoitus niille, jotka tahtovat leikkiä tulella ja kutsu Saatanan piirileikkiin. Samalla se kertoo taistelusta todellisinta pimeyttä vastaan. (takakansi)

"Kaikkea sitä tuleekin lainattua" oli ensimmäinen ajatus, kun luin kirjaa eteen päin. Tanssii Saatanan kanssa on nimittäin melko järkyttävä kirja ja ihminen pystyy todella julmiin tekoihin. Näin ajattelin koko ajan, vaikka kirjassa toitotettiin jatkuvasti, että saatana aiheuttaa kaiken. Minä itse olen vahvasti sitä mieltä, että ihminen itse on vastuussa omista teoistaan ja on surkeaa tekosyytä syyttää kaikesta vaikkapa saatanaa. Minulle kun ei ole koskaan ollut olemassa jumalaa eikä saatanaa, joten kirja alkoi välillä hieman ärsyttämään. Pitemmän päälle kirja tuntui kirjailijan pitkältä synninpäästöltä, jotta hänen omatuntonsa olisi puhdas ja että hän saisi sielulleen rauhan.