Alkuperäinen teos Shopaholic and Sister, ilmestynyt 2004. Suomennettu 2005, suomentanut Kaisa Luntinen. WSOY. (s. 364)

Becky Bloomwood, tuo ihanan inhimillinen tuhlari, on jälleen täällä. Takana on 10 kuukauden häämatka, jolta tuli taas ostettua jotain pientä, noin kahden rekkalastillisen verran.

Nyt Becky on joutunut säästölinjalle, Luken määräyksestä. Sen lisäksi hän on vailla töitä. Eikä siinä kaikki. Suze, hänen paras ystävänsä, on löytänyt uutta seuraa. Kotiinpaluussa Englantiin ei siis ole kehumista.

Kaiken ikävyyden keskellä Becky saa kuulla uskomattoman uutisen. Hänellä on sisko! Loistavaa! Upeaa! Joku joka on samanlainen kuin hän. Joku jonka kanssa voi tyhjentää vaateliikkeitä, ostella kenkiä, käydä kauneushoitolassa...

Becky on innoissaan, aina siihen asti kunnes tapaa uuden sukulaisensa - ja kokee elämänsä järkytyksen. Ei kai voi olla niin, että Becky Bloomwoodin kauan kadoksissa ollut sisar vihaa shoppailemista?

Sophie Kinsellan neljäs Himoshoppaaja-kirja on yhtä ylittämättömän hauskaa luettavaa kuin edellisetkin. Hyväsydäminen, mutta tavaraa niin suuresti rakastava Becky järjestää itsensä taas monenlaiseen liemeen, soppaan ja keitokseen, joista ei moni tyttö pystyisi vetämään itseään kuiville. (takakansi)

Kun on kyseessä Becky Bloomwood, kaikki on aivan mahdollista. Kun hän haluaa jotain, hän myös saa sen, vaikka välillä pitääkin kiivetä vuorelle, jolla onkin sitten kohtalokkaat seuraukset. En voinut olla taas ihmettelemättä Beckyn todella hyvää tuuria, sillä tosielämässä tuskin kukaan on yhtä onnekas kuin hän. Sophie Kinsella onnistuikin kirjallaan piristämään päiviäni ja suosittelen Himoshoppaajan siskoa lämpimästi kaikille, jotka kaipaavat piristystä päiväänsä, rakastavat (tai pitävät) shoppailua tai joilla on jonkin sortin talousongelmia. Sophie Kinsellasta onkin tullut yksi suosikkikirjailijoistani.