Ilmestynyt 2001. Otava. (s. 304)

Ilona Laaksola, nelikymppinen saneerattu pankkivirkailija ja nykyinen puhelinmyyjä, on harmiton itsekseen eläjä, joka mielellään iltaisin tekee kuppeja ja ihailee ikkunastaan juhlavalaistua stadionin tornia. Hänen yksinäisiä päiviään piristää naapurin pikkuvanha kymmenvuotias Sorella. Tytön isä, elämänmuutoskurssien vetäjä Atte Söderberg, taas viettää hyvinkin meuhkaavaa elämää. Ja vanha ystävämme Anna Laine tekee Aten firmalle mainosgrafiikkaa.

Eräänä sunnuntaina alakerran kukkakaupasta löydetään ruumis. Asiat saavat yllättävän ratkaisunsa muutaman helmikuisen päivän aikana. (takakansi)

Luin viime syksynä Outi Pakkasen  Punaisen pallotuolin ja ihastuin jo tuolloin hänen sujuvaan kerrontaansa. Luettuani Pelistä pois romaanin ihastuin enemmän ja Outi Pakkasesta on tullut ehdottomasti yksi suosikkikirjailijoistani. Kirjailija osaa koukuttaa lukijansa ja kirjan parissa todellakin viihtyy. Outi Pakkasen kirjat ovat realistisia, lämminhenkisiä ja liioittelemattomia, ja kuka tahansa voisi olla joku hänen kirjojensa henkilöistä. Suosittelen!