Ilmestynyt 2005. Otava. (s. 303)

Pitäisikö lähettää juorulehteen seksikäs kuva itsestään vai ilmoittautua seuraavalle Idols-kierrokselle? Viisitoistavuotiaat Piritta ja Hannamai pohtivat monien ikätoveriensa tapaan, miten pääsisi loistelemaan lehtien palstoille.

Piritta haluaa sitä paitsi päästä eroon inhottavasta, äidin hurmanneesta opettajasta. Sitten Hannamai väittää, että sama opettaja on ahdistellut häntä.

Onko syytteissä mitään perää? Vai pyörittääkö kaunis ja julkisuudenkipeä koulutyttö miehiä mielensä mukaan? Rehtorille tilanne on erityisen kauhea, sillä hän on omistautunut pitämään niin omansa kuin koulun fasadin kiiltävänä. Ja outo kuolemantapaus muuttaa kaiken vielä kauheammaksi. (takakansi)

Jälleen viihdyttävä dekkari Outi Pakkaselta, jonka parissa aika tuntui kuluvan kuin siivillä. Oli mielenkiintoista lukea erilaisista ihmissuhdekiemuroista ja kuinka eri ihmisten kohtalot nivoutuvat taas yhteen. Kirjassa sattunut kuolemantapaus jäikin aika paljon taka-alalle ja enemmän minua kiehtoi se, miten henkilöiden käy jälleen lopussa. Tämä ei ollut ihan parasta dekkaria Outi Pakkaselta, mutta tuttuun tapaansa hyvin viihdyttävä sellainen.