Alkuperäinen teos Gravidchock!, ilmestynyt 2006. Suomennettu 2009 (ensimmäinen painos v. 2007), suomentanut Laura Jänisniemi. WSOY. (s. 331)

Agata elää nuoren aikuisen parasta aikaa. Hänellä on vauhdikas työpaikka Ruotsin suurimman iltapäivälehden toimittajana, unelmien avopuoliso Teo ja mukava koti Tukholmassa. Lisäksi Agata onnistuu pääsemään jyvälle todellisesta skuupista, kun rikkaan östermalmilaisperheen teini-ikäinen tytär katoaa jäljettömiin. Ylennys uutispäälliköksi on vain käsivarren mitan päässä.

Kunnes Agata huomaa olevansa raskaana.

Mekkojen saumat ratkeilevat, parisuhde natisee liitoksissaan ja synnytysvalmennukseen tulee porttikielto, kun uhmakas nainen ei suostu säyseän odottavan äidin rooliin. (takakansi)

Raskausjärkytys! oli kutkuttavan hauska kirja alle 30-vuotiaasta, hieman itsekeskeisestäkin odottajasta, jonka toilailuille ja möläytyksille tuli välillä naureskeltua ääneen. Pidin tästä kirjasta, koska se osasi piristää synnytyksen jälkeen ja välillä tuli mieleen omat ajatukset, kun odotin perheemmee kuopusta. Raskausjärkytys! on mukavan kepeää luettavaa ja suosittelen sitä kaikille odottajille ja äideille - miksei myös isillekin. Ainoa asia, mikä kirjassa ärsytti, oli sen loppu ja toivottavasti tälle kirjalle on tulossa jatkoa, sen verran kesken eräiseksi tuntui jäävän.