Alkuperäinen teos Fulton County, ilmestynyt 1989. Suomennettu 1989, suomentanut Pirkko Biström. WSOY. (s. 479)

Fulton on amerikkalaisen pikkukaupungin perikuva. Kirkossa käydään ahkerasti, perhe-elämä kukoistaa, perinteiset arvot ovat kunniassaan. Tässä onnelassa vuoden kohokohta on maatalousnäyttely, monen päivän suurjuhla, jonka ohessa on tivoli ja muuta viihdeohjelmaa. Tämän vuoden vetonaula on kiertelevä tanssiryhmä, joka itse asiassa esittää stripteasea, niin rohkeaa kuin kunkin paikkakunnan lainvalvojat sallivat.

Fultonin seriffi on vanhanaikainen tiukan linjan mies. Mutta vaikka kaiken kokeneet >>tanssitytöt>> tietävät varoa vilauttamasta liikaa paljasta pintaa, heidän tulonsa vaikuttaa kaupungissa kuin hiiva olutsammiossa: ensin alkaa kuplia, sitten kuohua.

Tapahtumien vyöryn panee tahtomattaan alulle tanssiryhmän johtaja Talker, salaperäinen mies, joka ei halua paljastaa oikeaa nimeään eikä menneisyyttään. Hänen intohimoinen yllätysromanssinsa kunniallisen fultonilaisrouvan kanssa sekoittaa monen ihmisen elämän sotkuiseksi vyyhdeksi.

Ongelmitta eivät selviydy stripparitytötkään, sillä seudun miesväki riehaantuu hillittömään menoon. Kaupungin säädyllinen julkisivu rakoilee päivä päivältä yhä pahemmin. Jännitys huipentuu strippariryhmän viimeisenä iltana. Siitä tuleekin melkoinen esitys, kun jokainen paljastaa oikeat karvansa. (takakansi)

Lainasin tämän kirjan kirjastosta takakannen perusteella, koska takakannen tekstin perusteella oli odotettavissa julkisivun romahtamista kunnon jytinällä ja kaipasin välillä kunnon ihmissuhdedraamaa.

Valitettavasti kirja petti odotukset jo heti ensimmäiseltä sivulta lähtien ja kirjan lukeminen oli välillä yhtä jouhevaa kuin tervan juonti. Kirjassa luvataan säännöllisin väliajoin jotain järisyttävää, mutta eipä niitä ollut odotettavissa ja kirjan loppu oli melkoinen pettymys. Välillä ärsytti myös lukuisat kielioppivirheet, ja välillä oli pakko palata useampi rivi taakse päin. Jos olisin tiennyt, että koko kirja on yhtä tylsä alusta loppuun saakka, olisin jättänyt sen suosiolla hyllyyn.