Alkuperäinen teos C is for Corpse, ilmestynyt 1986. Suomennettu 1990, suomentanut Heikki Kannosto. Book Studio. (s. 255)

Bobby Callahanilla oli uskomaton juttu kerrottavanaan: toinen autoilija oli tahallaan suistanut hänet kymmenien metrien syvyiseen rotkoon. Callahanin paras ystävä oli kuollut, mutta hän itse oli kuin ihmeen kaupalla selviytynyt vaikeista vammoistaan. Bobby Callahan oli varma, että joku oli yrittänyt murhata hänet. Poliisi ei kuitenkaan ollut samaa mieltä, ja Bobbyn äiti piti koko juttua hölynpölynä. Yksityisetsivä Kinsey Millhone oli taipuvainen ajattelemaan samoin, mutta kun Bobby Callahan löydetään kuolleena, hän on valmis muuttamaan mieltään... ja ottamaan murhaajan kiinni. (takakansi)

Luin viime vuonna edellisen osan näistä aakkosdekkareista ja mielestäni oli aika jatkaa sarjan lukemista eteen päin. Kinsey Millhone ihastutti jälleen ja pidin tästä kirjasta. C niin kuin Callahan on perusdekkari, joka ei tarjoa kovin järisyttäviä juonen käänteitä, mutta tämänkin kirjan parissa vierähtää hetki jos tovi huomaamatta.