Alkuperäinen teos Son of Rosemary, ilmestynyt 1997. Suomennettu 1999, suomentanut Jukka Jääskeläinen. Gummerus. (s. 267)

On marraskuu 1999. Rosemary Reilly herää 27 vuoden koomasta muuttuneeseen maailmaan. Hänen poikansa Andy on uskonnollisen liikkeen karismaattinen johtaja joka järjestää parhaillaan maailmanlaajuista rauhanjuhlaa uuden vuosituhannen koiton kunniaksi. Hän näyttää täysin hylänneen isänsä - mutta ulkonäkö pettää... Rosemarylla on pahat aavistuksensa. Kun uusi vuosituhat on enää hetkien päässä ja Andyn voitonjuhla alkamassa, Rosemary ja koko maailma joutuvat kohtaamaan totuuden siitä kuka rakastettu karismaattinen johtaja todella on... (takakansi)

Aluksi Rosemaryn poika tempaisee mukaansa ja ajattelin kirjan olevan hyvä. Mitä pidemmälle luin, juonesta tuli välillä pitkä veteinen ja juoni puudutti. Loppukaan ei tuonut yllätyksiä ja tavallaan osasin odottaa sitä. Olisin kaivannut loppuun kunnon räiskettä ja paukutusta!

Rosemaryn poika on perinteinen kauhukertomus, joka sijoittuu vuosituhannen vaihtumisen aikoihin. Valitettavasti tämä kirja ei vedä ollenkaan vertoja Rosemaryn painajaiselle, mikä on kyllä suunnaton harmi.