Alkuperäinen teos Honeymoon, ilmestynyt 2005. Suomennettu 2005, suomentanut Anja Meripirtti. WSOY. (s. 266)

Sisustussuunnittelija Nora Sinclair elää kaksoiselämää. Itse asiassa hän on valmis elämään useampaakin elämää, sillä rikkaat miehet tarjoutuvat Noran seuraksi kaikkialla. Harva heistä vain aavistaa, millaiseen vaaraan he samalla joutuvat.

Kun investointipankkiiri Connor Brown palkkaa Noran upean talonsa sisustajaksi, puolen vuoden päästä mies tahtoo jo kosia - ja lahjoittaa tunteidensa todisteeksi arvokkaan timanttisormuksen. Suunnitelma näyttää jo selvältä häitä varten, mutta Connor kuolee äkillisesti. Samalla joku tyhjentää hänen pankkitilinsä...

Pian vakuutusvirkailija Craig Reynolds yllättää kertomalla Connorin kahden miljoonan dollarin henkivakuutuksesta, jonka edunsaajaksi on määrätty Nora Sinclair. Se kuulostaa miltei liian hyvältä ollakseen totta. Onko joku virittäyt ansan ovelalle viettelijättärelle? (takakansi)

Moni on kehunut James Pattersonin dekkareita ja niinpä päätin vihdoin ja viimein lukaista yhden hänen kirjoistaan. Dekkari on nopeatempoinen ja lukeminen on helppoa jättää kesken lyhyeiden lukujen ansiosta. Valitettavasti Kuherruskuukausi ei tehnyt minuun vaikutusta, mikä oli pienoinen pettymys. Pidin kirjan toisen kirjoittajan, Howard Roughanin Täydellisestä valheesta, mutta tästä kirjasta en löytänyt samaa viehätystä. Kirjan päähenkilöt olivat ohuita ja juonen kulku oli epäselvää. Kirjan pääpahiksen, Nora Sinclairin, hahmosta tuntui puuttuvan se jokin ja kirjasta puuttui "naisen kosketus".

Kuherruskuukausi on ihan viihdyttävä dekkari, jos ei odota kirjalta kovin suuria. Pattersonista ei tullut ainakaan tämän kirjan perusteella uutta suosikkiani.