Alkuperäinen teos L'empire des loups, ilmestynyt 2003. Suomennettu 2006, suomentaneet Ville Keynäs & Anu Partanen. WSOY. (s. 440)

Eräänä aamuna pariisitar Anna Heymes ei tunnista omaa miestään. Häntä alkavat piinata muistikatkokset ja kammottavat harhanäyt. Anna pelkää tulevansa hulluksi ja hakeutuu tunnetun psykiatrin Mathilde Wilcraun hoitoon.

Samaan aikaan poliisi Paul Nerteaux metsästää sarjamurhaajaa, jonka uhreiksi on joutunut jo kolme naista. Tutkimukset vievät Paulin Pariisin maahanmuuttajien kortteleihin, joissa kuohuu tyynen pinnan alla. Täällä vallitsevat mafian lait, ja kaikki keinot ovat sallitut. Oppaakseen Paul saa poliisikonkari Jean-Louis Schifferin, joka tuntee maahanmuuttajien paikat kuin omat taskunsa.

Odottamattomat tapahtumat tuovat Annan ja poliisit yhteen, ja vähitellen Anna voi alkaa koota muistinsa palasia. Onko hänen kauhunäkyjensä ja murhien välillä jokin yhteys?

Sutten valtakunta on kuumeinen jännäri, joka vie lukijan matkalle kansainvälisen rikollisliigan toimintaan ja ihmismielen synkimpiin sopukoihin. (takakansi)

Sutten valtakunta alkaa vauhdikkaasti ja koukutuin kirjaan melkeinpä ensimmäiseltä sivulta. Pidin kirjailijan kirjoitustyylistä ja sekaisin menevä Anna Heymes oli mielenkiintoinen hahmo. Julman sarjamurhaajan teot kauhistuttivat ja ajattelin, että Anna Heymes liittyi jollakin tavalla kauhistuttaviin tekoihin. Sitten juoni muuttuu jossain vaiheessa ja lopulta kaikki nivoutuukin johonkin muuhun, mitä en ollut edes osannut ajatella. Valitettavasti tuo jokin muu sai mielenkiinnon lopahtamaan ja lopulta luin kirjaa vähän jo pakolla loppuun. Kirjan loppu oli pettymys, johon olisin kaivannut toisenlaista ratkaisua. Sutten valtakunta oli melkoinen toimintapläjäys eikä ruumiita säästelty. Mielenkiinnolla odotan, millainen on tästä kirjasta tehty elokuva.