Alkuperäinen teos Lover Eternal, ilmestynyt 2006. Suomennettu 2010, suomentanut Marke Ahonen. Basam Books.. (s. 447)

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio.

Rhage, jonka sisällä raivoaa hurja peto, on Mustan tikarin veljeskunnan jäsenistä vaarallisin. Hän on paras taistelija ja aina kärkäs toimimaan hetken mielijohteesta, sillä hänen sisällään palaa Kirjurineitsyen langettama ankara kirous.

Mary Luce on kokenut elämässään kovia. Hän joutuu tahtomattaan vampyyrien maailmaan ja tarvitsee Rhagen suojelua. Marylla on oma hengenvaarallinen kirouksensa, eikä hän etsi rakkautta. Hän on menettänyt uskonsa ihmeisiin jo vuosia sitten. Pian Rhage kuitenkin tietää, että hänen on saatava Mary omakseen. Vihollisten uhatessa Mary taistelee vimmaisesti voittaakseen elämän yhdessä rakastettunsa kanssa. (takakansi)

Mustan tikarin veljeskunnan 2. osa jatkaa samalla tyylillä kuin sarjan ensimmäinen osa eli seksiä on mukana melkoisesti. Ei ehkä niin paljoa kuin Pimeyden rakastajassa, vaan tällä kertaa kirjailija oli keskittynyt seksin lisäksi myös itsekkyyteen. Pidin tästä kirjasta huomattavasti enemmän kuin sarjan aloitusosasta ja loppu tuli melkein yllätyksenä. Onhan tämä kirja kliseinen värisevine lihaksineen ja kauniine ihmisineen, mutta vampyyreistä on tehty ihastuttavan inhimillisiä ja jokin kiehtoo kirjan henkilöissä, vaikka osa tuntuukin kalpealta täytteeltä juonessa. Mustan tikarin veljeskunta on loistavaa viihdettä silloin kun pitää heittää aivot narikkaan ja ottaa aikaa itselleen.