Alkuperäinen teos Lover Awakened, ilmestynyt 2006. Suomennettu 2010, suomentanut Maria Sjövik. Basam Books. (s. 486)

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio.

Entinen veriorja, vampyyrisoturi Zsadist kantaa yhä kärsimyksen ja nöyryytyksen täyttämän menneisyytensä arpia. Hillittömästä raivostaan ja julmista teoistaan tunnettua villiä taistelijaa pelkäävät yhtä lailla niin ihmiset kuin vampyyrit. Viha on Zsadistin ainoa kumppani ja kauheuksien tekeminen tämän ainoa rakkaus - kunnes soturi pelastaa Harvennuskunnan kynsistä kauniin vampyyrinaaraan.

Bellaa alkaa heti kiehtoa Zsadistissa kihisevä voima. Zsadistin tarve kostaa Bellan vangitsijoille ajaa kuitenkin uroksen hulluuden rajoille. Bellan on autettava rakastajaansa parantamaan menneisyyden haavat ja löytämään tulevaisuus naaraansa rinnalla. (takakansi)

Herätetty rakastaja on kolmas osa Mustan tikarin veljeskunta -sarjasta ja tässä keskitytään pääasiassa veljeskunnan rajuimman ja pelottavimman jäsenen elämään sekä vaiheisiin. Zsadist on oma henkilökohtainen suosikkini veljeskunnassa ja luin tämän kirjan jälleen hitaasti nautiskelleen. Punaa poskille nostattavia kohtauksia ei ollut mielestäni niin paljon kuin kahdessa ensimmäisessä osassa, mutta kyllä sitäkin riitti. Mielestäni nämä kirjat vain paranevat, mitä pidemmälle sarja etenee ja mielenkiinnolla odotan seuraavan osan tapahtumia. En tiedä, mikä näissä kirjoissa koukuttaa, mutta sen ne ovat onnistuneet tekemään melko tehokkaasti.