Alkuperäinen teos Escape from Hell!, ilmestynyt 2008. Suomennettu 2011, suomentanut Einari Aaltonen. Like. (s. 189)

"Saat kaiken toivon heittää. Tämä ei ole unta. Tämä on kuolema."

Neljä syntistä herää synkeällä lautalla matkalla helvettiin. Sadististen poliisijoukkojen terrorisoimaa kirottujen kaupunkia hallitsee arkkienkeli Gabriel. Syntiset haastavat alamaailman herran, ja sota helvetissä alkaa.

Pako helvetistä! on kuumeinen fantasiaromaani murtuneiden todellisuuksien mestarilta - räjähtävä toimintakertomus, mytologiasta ammentava kirjallinen ilotulitus. (takakansi)

Pako helvetistä! oli minun mieleinen kirja. Nopeatempoinen toimintapläjäys höystettynä fantasiamaisilla elementeillä, joka toi mieleeni yhden suosikkisarjoistani: Supernaturalin. Pako helvetistä! imaisi minut tehokkaasti mukaansa, ainut asia mikä harmitti oli se, että näin joulun aikaan lukemiselle ei tunnu olevan juuri aikaa. Olisin muuten lukenut tämän kirjan yhdellä istumalla.

Pako helvetistä! on kerrottu olevan Jumalan pilkkaa, mutta minusta se tarjosi mielenkiintoisia ajatuksia siitä, millaisen kuvan ihminen on luonut helvetistä. Onko se välttämättä sellainen paikka kuin on luvattu meille syntisille? Mitkä ovat syntejämme ja ennen kaikkea: kuka on kenellekin sanomaan, mitä syntejä hän on milloinkin tehnyt. Jostain arvostelusta lukaisin, että kirjailija on kuvannut tässä kirjassa paljon sellaista, mitä inhoaa, kuten mediaa. Lyhyt kirja, mutta paljon mielenkiintoisia ajatuksia. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen teos.