Alkuperäinen teos A Day Late and a Dollar Short, ilmestynyt 2001. Suomennettu 2002, suomentanut Kristiina Drews. WSOY. (s. 433)

Kymmenisen vuotta sitten Terry McMillan loi itselleen maailmanmaineen hulvattoman hauskalla sinkkutarinalla Haku päällä ja romaaneilla Katoamistemput, Mamma hoitaa hommat ja Taas svengaa. Tänään McMillanin vetävä kielellinen svengi on yhä tallella. Kaikki kotona? -romaanissa hän kertoo leppoisan pisteliäästi ja aivan rakastettavasti perhetarinan Yhdysvaltain tumman kansanosan keskuudesta.

Pricen perheeseen kuuluu kolme aikuista tytärtä ja poika, kaikilla jo omatkin lapset. On lähdetty töihin ja opiskelemaan kaukaisille paikkakunnille ja jääty sille tielle. Viola-äidin sairastuttua koko perhe, hulttioaviomies Cecil mukaan luettuna, kokoontuu äidin ympärille. Jokaisella on kipeitä asioita joita yrittää äidiltä ja muilta peittää. Mutta onnistuuko se perheessä jota Violan sanoin "sama veri" yhdistää?
(takakansi)

Terry McMillanin Kaikki kotona? oli ihanan lämmin kirja, joka jätti suuren jäljen sydämeeni. McMillanin kirjoitustyyli oli ihastuttavan raikas ja hän osasi koukuttaa lukijansa - tämän kirjan lukemista olisin halunnut vain jatkaa ja jatkaa. Kaikki kotona? on koskettava tarina yhdestä perheestä.

Kirjassa on monta henkilöä. Jokaisella heistä on oma tarinansa. Jokainen henkilö elää omaa elämäänsä, jokaisella henkilöllä on omat ongelmansa ja huolensa. Mutta heillä on kuitenkin yksi yhdistävä asia: suku. Voisi luulla että monen henkilön ja asian yhdistäminen samaan kirjaan toisi sekavuutta kirjaan, mutta McMillan on osannut kirjoittaa tyylillä joka ei saa lukijaansa sekasin. Terry McMillanissa on kertojan taito, hän osaa kirjoittaa monipuolisesti ja hänen kirjoitustyylinsä on mehevää. Hahmoissa on sitä jotain - aitoutta. Tuntuu kuin henkilöt olisivat heränneet eloon ja olleet kanssani samassa huoneessa. Terry McMillan on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kirjailija!