Alkuperäinen teos 99 F, ilmestynyt 2000. Suomennettu 2008, suomentanut Ville Keynäs. Kirja ilmestyi ensimmäisen kerran suomeksi nimellä 24,99 € vuonna 2004. Like. (s. 260)

"KAIKKI ON VÄLIAIKAISTA JA KAIKEN VOI OSTAA. IHMINEN ON TUOTE SIINÄ MISSÄ MUUTKIN, VARUSTETTU VIIMEISELLÄ KÄYTTÖPÄIVÄLLÄ. SIKSI OLEN PÄÄTTÄNYT JÄÄDÄ ELÄKKEELLE 33-VUOTIAANA. SE TUNTUU SOPIVALTA IÄLTÄ HERÄTÄ ELÄMÄÄN."

8,99 € kertoo armottomasta maailmasta, jossa köyhät myyvät huumeita ostaakseen Niken lenkkarit ja rikkaat myyvät samoja lenkkareita ostaakseen huumeita. Maailmasta, jossa sana Onni on Nestlén rekisteröimä. (takakansi)

Vuosia sitten mietin, luenko 24,99 €, mutta en silloin kiinnostunut kyseisestä kirjasta. Oikeastaan lainasinkin tämän kirjan vahingossa, jossa hämäsi enimmäkseen sen nimi, 8,99 € - aluksi ihmettelin, miksi kirjan nimi on menty muuttamaan, mutta se johtui siitä että kirjan nimi vaihdetaan aina, kun se myydään tietyllä hinnalla.

Ilmestyessään F. Beigbederin kirja oli saanut kohun ja kirjailija sai potkut työstään, kuten toivoikin niin kirjaa kirjoittaessaan. Lukiessani kirjaa ihmettelin kovasti, mikä siinä on niin kohahdattanut maailmaa, kun en oikeastaan löytänyt mitään uutta. Tottahan toki on ollut tiedossa, että mainosmaailma voi olla kovaa ja ettei kaikki ole siltä miltä näyttää. Kieltämättä kaipasinkin järisyttävämpiä paljastuksia.

Loppujen lopuksi kirja tuntui olevan vain huumehörhön sekoilua ja outojen fantasioiden julkituomista. Juuri kun kirjailija tuntui tuovan jotain fiksua esille, muuttui se hyvin nopeasti törkeäksi pornokuvailuksi, mihin kyllästyin hyvin nopeasti. Aluksi kirjailijan huumori viehätti, mutta lopulta sekin oli hyvin mautonta. Hieman harmittaa, kun tuli luettua tällainen kirja, mutta ilman tällaisia teoksia ei oppisi arvostamaan niitä parempia.