Se on jälleen yksi kirjavuosi ohitse. Huomasin, että olin lukenut tänä vuonna enemmän kuin vuosiin. Mutta sivumäärällisesti jäin kuitenkin jälkeen vuodesta 2007. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä olen iloinen että olen ehtinyt lukemaan näinkin paljon. Huolimatta opiskeluiden aloituksesta, lapsista, vapaaehtoistyöstä sekä avioeroprosessista. Kaiken kaikkiaan on ollut hyvin rikas vuosi sekä kokemusten että lukukokemusten myötä.

Tänä vuonna tuli tutustuttua monenlaiseen eri kirjaan ja sain jälleen huomata, että kirjoja on yhtä paljon kuin meitä lukijoita: niitä riittää jokaiseen makuun. Yhdestä asiasta olen todella iloinen: siitä että on ylipäätään kirjoja, joita lukea.

Mietin ensi vuotta ja mahdollisia haasteita. Kirjavalaan blogissa on Lue itsesi vankilasta -haaste ja on todella mielenkiintoinen! Voi olla, että minäkin osallistun tähän haasteeseen, mutta katsellaan vielä. Osallistu sinä, jos haluat! Haasteet ovat mukavia, paha vain että itselläni tahtoo ampua helposti yli näiden suhteen...

Teen joitakin lupauksia: lupaan että blogini jatkuu ja lupaan lukea yhä enemmän omista hyllyistä kirjoja. Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin:

teija%20k%C3%A4nnykk%C3%A41%20122-normal