omg-normal.jpg

Ilmestynyt 2013. Otava. (s. 318)

OMG mitkä häät!

Aikataulu, allergiat, alusasu, bestman, budjetti, huomenlahja, häämatka, kutsut, lahjat, mekko, musiikki, polttarit, pöytäkartta, sormus, sulhanen...

Anna ja hänen ystävänsä Karla pyörittävät hääpalvelu OMG:tä. He väkertävät koristeet, vuokraavat kyyhkyset ja herättelevät sammuneet sulhaset.

Toisten häähumun pyörteissä Anna yrittää saada oman sinkkuelämänsä järjestykseen. Joka kerta uuden aakkoskarkkipussin avatessaan hän toivoo kirjainten ennustavan parempaa onnea.

Nettideittipalvelusta löytyy jos jonkilaista sankaria. Mutta vain yksi heistä vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. (takakansi)

Nappasin tämän kirjan kirjaston uutuushyllystä ilman sen kummempia ajatuksia. OMG oli hauskan kuuloinen nimi ja ajattelin että kirja tarjoaa varmasti paljon OMG -kohtauksia. Ja sitähän se kyllä tarjosi, sillä kirjasta ei puutu kommelluksia ja mokia. Luulisin että kirja toimisi hyvin suomalaisena komedianakin, sillä en voinut olla kuvittelematta Pamela Tolaa Annan rooliin.

Kirjassa on huumoria ja romantiikkaa, jota kirjalta toki odotin. Olisin voinut pitää kirjasta enemmän, jos dialogi ja juonen käänteet eivät olisi olleet niin sekavia. Aika monesti jouduin tavaamaan luettua tekstiä uudelleen ja kirjan viihdyttävyys laski huomattavasti. Mutta kuten moni chick lit -kirja, tämäkin koukutti sen verran että halusin tietää saako Anna onnensa. 

Mutta koska minäkin olen utelias luonteeltani, haluan kokeilla löydänkö aakkospussista kaikki aakkoset vai onko se kirjailijan omaa mielikuvitusta. Hammaslääkärilaskuja odotellessa.