Alkuperäinen teos All Together Dead, ilmestynyt 2007. Suomennettu 2012, suomentanut Sari Kumpulainen. Gummerus. (s. 364)

VAMPYYRIEN HUIPPUKOKOUKSEEN Illinoisissa kokoontuu epäkuolleita voimahahmoja ympäri Yhdysvaltoja, ja ilmapiiri on vähintäänkin kireä. Hurrikaani Katrina on heikentänyt Louisianan vampyyrikuningatar Sophie-Anne Leclerqin asemia, ja nyt häntä syytetään miehensä, Arkansasin kuninkaan, murhasta. Sookie yksin tietää, että vampyyrikuningatar on syytön.

Sophie-Anne värvää Sookien mukaansa huippukokoukseen, sillä telepatiaan kykenevällä liittolaiselle on toden totta käyttöä vampyyrien poliittisen valtapelin syövereissä. Kun kieroilut äityvät järjettömiksi murhateoiksi ja vampyyrivastainen Auringon seurakunta lietsoo levottomuuksia, Sookien täytyy tehdä kohtalokas päätös: millä puolella hän itse on? Pähkäiltävää riittää myös romantiikkarintamalla: suhde ihmistiikeri Quinnin kanssa syvenee, mutta olosuhteiden pakosta Sookien on jälleen nautittava vampyyri Ericin verta, mikä viimeistään sitoo hänet mieheen iäksi.
(takakansi)

Taas yksi ihanan koukuttava Sookie -kirja luettu! Luulisi että kirjailijalla loppuisi jo aiheet mistä kirjoittaa, mutta aina hän jaksaa yllättää yhtä positiivisesti. Tosin tätä edeltävä kirja oli aika sekava, mutta onneksi se tuntui jääneen siihen yhteen ainoaan osaan. Kirjan hahmot ovat tulleet hyvin tutuiksi ja kieltämättä tulee aina ikävä, kun jollakin henkilöllä päättyy elämä tavalla tai toisella. Jopa ne ärsyttävimmät henkilöt ovat kiehtovia. Sookien mieskuviot eivät mene aina niin kuin elokuvissa, mutta nyt hän oli saanut tietynlaista kipakkuutta olemukseensa. Häntä ei todellakaan voi olla rakastamatta!

Mielestäni tv-sarja True Blood ei vedä todellakaan vertoja kirjasarjalle - kirjasarjassa on huomattavasti enemmän särmää.