Alkuperäinen teos E is for Evidence, ilmestynyt 1989. Suomennettu 1997, suomentanut Annika Eräpuro. Book Studio. (s. 248)

Kinsey Millhone poikkeaa eräänä synkeänä syysmaanantaina pankissa tarkistamassa saldonsa; tilillä kun pitäisi olla muutama dollari jäljellä. Sinne on kuitenkin yhtäkkiä ilmaantunut 5000 dollaria ylimääräistä, ja illalla tulee puhelinsoitto: Meillä on todisteita, että te otatte vastaan lahjuksia...

Alkaa Kinseyn ikimuistettavin juttu - juttu joka on saattaa hänet hulluksi. (takakansi)

Oli mukavaa lueskella pitkästä aikaa Kinsey Millhonen etsiväntyöstä, hänen seurassaan vierähtää hetki jos toinenkin hyvin vauhdikkaasti. E niin kuin epäilty oli todellakin kunnon toimintapakkaus ja edellisiin osiin verrattuna huomattavasti raaempi: Kinseylle ja läheisille tapahtuu yhtä jos toista, mutta onneksi Kinseyllä on useampi elämä niin kuin kissalla. Näitä aakkosdekkareita on mukava lukea, ne ovat ihanan "retroja" puhelinkoppeineen ja yksinkertaisine laitteineen, verrattuna nykyaikaan. Oli kuin tämän dekkarin myötä olisin saanut elää omaa lapsuuttani uudelleen - joskaan se ei ollut näin vauhdikas kuin itselläni.