Alkuperäinen teos Covet, ilmestynyt 2009. Suomennettu 2012, suomentanut Tanja Kielinen. Basam Books. (s. 541)

JIM HERON EI TIEDÄ PALJOAKAAN vapahduksesta - hänen erikoisalaansa on kosto, ja hänelle synti on suhteellinen käsite. Kaikki muuttuu, kun hänestä tulee langennut enkeli ja hänelle annetaan tehtäväksi pelastaa seitsemän ihmissielua seitsemältä kuolemansynniltä. Eikä epäonnistuminen tule kyseeseen.

VIN DI PIETRO ON TÄYDELLISEN omistautunut työlleen - kunnes kohtalo puuttuu peliin kovapuheisen, Harrikalla ajavan pelastajan hahmossa sekä naisen, joka saa Vinin kyseenalaistamaan kohtalonsa, järkensä ja sydämensä. Kun ikiaikainen paha on valmiina vaatimaan Viniä itselleen, täytyy hänen ryhtyä yhteistyöhön langenneen enkelin kanssa valloittaakseen rakastettunsa - ja pelastaakseen oman sielunsa.
(takakansi)

J. R. Ward on luonut uuden kirjasarjan, Langenneet enkelit. Olen sen verran koukuttunut Mustan tikarin veljeskunta -sarjaan eli Halu piti lainata heti kirjastosta, kun näin sen uutuushyllyssä. Ja niinpä tämäkin sarja koukutti minut!

Odotin Langeennen enkelin olevan samaa kaliiberia kuin Mustan tikarin veljeskunta ja minulle oli suuri yllätys, kuinka paljon tämä lopulta erosi toisesta kirjasarjasta. Halussa on seksiä, mutta sitä ei tihku tässä kirjassa niin paljon kuin vampyyrisarjassa. Halussa on mainittu tuttuja hahmoja ja paikkoja - Trez, Iron Mask, Revenge jne.-, mutta ne olivat vain sivuosassa. Jos en olisi lukenut ensin vampyyrisarjaa, tuskin olisin kiinnittänyt sen kummempaa huomiota koska nämä asiat eivät todellakaan ole saaneet kovin suurta huomiota. Halussa on pari, joka rakastuu tulisesti, mutta he ovat vain tavallisia ihmisiä. Se tuntui hyvin todelliselta.

Pidin sarjasta, toisaalta ehkä hieman enemmän kuin Mustan tikarin veljeskunnasta. Langenneissa enkeleissä oli se jokin, joka oli enemmän minua lähellä. Halun juoni on hieman ennalta-arvattava, mutta ei se loppujen lopuksi juuri haitannut. Kirja oli hyvin viihdyttävä ja sen verran nopeatempoinen että sen olisi voinut lukea vaikka samalta istumalta. Suosittelen tätä kirjasarjaa hyvin lämpimästi kaikille fantasian ystäville.