Alkuperäinen teos Shopaholic & Baby, ilmestynyt 2007. Suomennettu 2009, suomentanut Kaisa Kattelus. WSOY. (s. 379)

Hupsu ja hurmaava tuhlari Becky Brandon on raskaana ja vinguttaa Visaa kahden edestä. Vaatiihan tulossa oleva vauva ehdottomasti viidet vaunut, kolmet sängyt, satoja haalareita, töppösiä ja kaikkea muuta ihanaa, mistä Beckyn on vaikea pitää näppinsä irti. Shoppailu kun parantaa aamupahoinvointia! Ja venyvimpiin varusteisiin voi sonnustautua myös itse.

Beckyn mielestä vatsassa potkivalle perilliselle kelpaa vain paras, joten hän on perehdyttävä huolellisesti siihen, mikä on vauvatamineissa in ja out. Myös uuden kuuluisan synnytyslääkärin vastaanotolle Beckyn on päästävä. Tähtitohtori on kaunis, älykäs - ja Beckyn tsiljonäärimiehen Luken entinen tyttöystävä! Heillä taitaa olla edelleenkin keskenään jotain sutinaa... Onko siis Beckyn täydellinen elämä romahtamassa? Tuleeko hänestä kolmas pyörä avioliittoonsa? (takakansi)

Ihana kirja! Tämä oli pakko lukea jokaisena liikenevänä hetkenä ja välillä tuli valvottua melko myöhään. En vain voinut lopettaa. Becky on niin ihanan höpsö ja naiivi, joka rakastaa koko maailmaa täydestä sydämestään - tai no, melkein koko maailmaa, jos ei oteta huomioon esim. Punapäälutkaa. Himoshoppaajan vauva on mehukasta ja mukavaa luettavaa pimeneviin iltoihin, se piristää varmasti. Kirja pisti myös ajattelemaan, että onko vauvalle todellakin ostettava kaikki viimeisimmän muodin mukaan ja vain sen vuoksi, että jokin näyttää söpöltä. Ok, myönnän sortuvani silloin tällöin johonkin söpöön, mutta koska en tajua muodista tuon hölkäsen pöläystä, en osta viimeisimmän muodin mukaan. Mielestäni kun kirppareilla tekee melko hyviä löytöjä edulliseen hintaan.

Jos pidit muista Himoshoppaaja-kirjoista, suosittelen tätä ehdottomasti. Mielestäni tämä saattaa olla jopa paras tähän astisista ilmestyneistä Himoshoppaaja-kirjoista.